Ervaringen

arrow_back arrow_forward

William

22 jaar

De sessies zijn heel goed. Doordat er een plan is, heeft elke sessie die ik bij Myrthe volg veel waarde en dat is wat ik het belangrijkste vind. Het contact is uitstekend, ik kan goed met Myrthe praten en wanneer het persoonlijker wordt, heeft zij daar begrijp voor. Dit komt doordat zij goed het vertrouwen heeft opgebouwd. Myrthe is een coach die ik zeker kan aanbevelen wanneer je je doelen helder wilt krijgen en wilt gaan behalen!

Hilde

40 jaar

Ik heb recent mijn loopbaantraject bij Myrthe mogen volgen. Het traject begon met het opstellen van een coachvraag. Gedurende 8 sessies was deze vraag de rode draad in het traject en was er nog volop ruimte de coachvraag aan te passen en toe te spitsen. Tijdens de sessies maakt Myrthe gebruik van verschillende methodieken en werkvormen die het inzicht in jezelf vergroten en je een goed overzicht geven waar je staat en waar je naartoe wilt. Dit heeft mij echt geholpen. Na elke sessie schreef ik een reflectieverslag en werkte ik aan mijn huiswerkopdracht. Dit hielp mij om ook thuis aan de slag te gaan. Myrthe is een hele fijne professionele coach. Ze is altijd goed voorbereid en kan goed orde aanbrengen in mijn gedachten en gevoelens. Daarnaast is ze flexibel en kan ze goed anticiperen. Ik ben nu een aantal maanden verder en ben nog steeds blij dat ik het traject bij Myrthe doorlopen heb. Naast antwoord op mijn coachvraag ben ik nog zoveel meer te weten gekomen over mijzelf. Ik kan met trots zeggen dat ik de doelen die ik samen met Myrthe heb opgesteld ook daadwerkelijk behaald heb met vallen en opstaan.

Joryne

36 jaar

Ik had het gevoel dat er naar me geluisterd werd, maar ook dat ik steeds voldoende handvatten kreeg om weer verder te kunnen. Onrust kon me verlammen, maar Myrthe wist het steeds weer te concretiseren en mijn gedachten en de stappen helder te krijgen. Door haar kennis en kunde weet ze de gesprekken de juiste richting op te sturen en elke keer weer resultaat te behalen in een gesprek. Het is hard werken, maar zeer de moeite waard!

Leer mij kennen

Mijn naam is Myrthe en ik ben het gezicht achter Solidum Coaching. Ik ben personal coach en loopbaancoach en woon samen met mijn man en zoontje in Ede.

Mijn missie is om jou te helpen bij het vinden van vaste grond onder jouw voeten, zodat jij van daaruit kunt groeien en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.