Over mij

Mijn naam is Myrthe en ik ben het gezicht achter Solidum Coaching. Ik ben personal coach en loopbaancoach en woon samen met mijn man en zoontje in Ede.

Ik studeerde Klassieke Talen en ging daarna het onderwijs in. Ik weet dus als geen ander hoe je ingewikkelde zaken kunt ontrafelen en overzichtelijk kan maken. Als coach kan ik jou daarom helpen om inzicht te krijgen. Om woorden te geven aan wat je bezighoudt. Alleen al de juiste woorden vinden, kan ervoor zorgen dat er dingen op hun plek gaan vallen.

Zowel in het onderwijs als daarbuiten ontdekte ik dat het me veel energie gaf om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Zoveel energie dat ik er uiteindelijk mijn vak van heb gemaakt. Ik volgde de opleiding tot coach bij de Balansgroep en ben aangesloten bij de NOBCO. Zo heb ik de juiste tools om jou te bieden wat bij jou persoonlijk past.

Mijn visie

Solidum, Latijn voor vaste grond.

Mijn missie is om jou te helpen bij het vinden van vaste grond onder jouw voeten, zodat jij van daaruit kunt groeien en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

Een vaste grond waardoor jij weet wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Vanaf zo’n sterke basis kun je stappen voorwaarts gaan zetten. Je geeft je leven zo vorm dat het past bij jouw talenten én prioriteiten.

Als je zelf stevig staat, kun je ook meer betekenen voor de wereld om je heen. Zo kun je jouw talenten inzetten om niet alleen je eigen leven mooier te maken, maar ook dat van anderen. Daar wordt de wereld beter van!

Wat ik doe

Ik geloof in de veerkracht van mensen. Je hebt mij dan ook niet nodig om jou te vertellen wat je moet doen. Wat ik doe, is naast jou staan terwijl jij dat uitzoekt. Ik stel vragen, reik tools aan en ben jouw spiegel. Zo ontdek je ook je blinde vlekken. Het geeft jou ruimte en perspectief om open naar de toekomst te kijken.

Als je weet wat je kunt en wilt, kijken we ook hoe je dat effectief kunt inzetten. Zo maak je een brug tussen wat je weet en wat je doet. Dat helpt je om je doelen te bereiken. Coaching is dus een investering in jezelf en in je toekomst.