Personal Coaching

Voor wie op zoek is naar balans. Voor wie meer inzicht wil in zichzelf. Voor wie effectief aan de slag wil met een doel of op zoek is naar verandering.

Wanneer is coaching iets voor jou?

Coaching is er voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en daar actief mee mee bezig wil zijn. Loop je ergens tegenaan en wil je daar verder in komen? Dan gaan we juist daarmee aan de slag. Natuurlijk kijken we naar jouw hele context, maar de focus ligt op de toekomst. Een positieve insteek dus!

Misschien weet je nog niet precies waar je dan mee aan de slag wilt, maar merk je wel dat er iets niet helemaal klopt. Of je hebt juist al helder wat je zou willen veranderen, maar het lukt je (nog) niet goed zelf. In beide gevallen is het prettig om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven. Dat kun je vervolgens omzetten in concrete acties.

Lees hier meer over wat en voor wie coaching is.

Maak een pitstop

Coaching is dus eigenlijk een soort pitstop. Om even stil te staan en te reflecteren op wie je bent, waar je staat en wat je wilt. Om vervolgens juist ook weer in beweging te komen en op weg te gaan.

Geen mens is hetzelfde en datzelfde geldt voor coachingsvraagstukken. Neem gerust contact met mij op om jouw vraag verder te verkennen.